ΡΕΒΙΘΟΣΑΛΑΤΑ

Υλικά

½ κιλό  ρεβίθια βρασμένα (χωρίς φλούδι)

100 γρ. ελαιόλαδο

2-3  κρεμμύδια ψιλοκομμένα

3-4  κ.σ. ταχίνι

1 κ.σ. μουστάρδα

χυμό 1-2 λεμονιών

3-4 σκελίδες σκόρδο

½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι και πιπέρι λευκό

Εκτέλεση:

Πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μίγμα τα ρεβίθια μαζί με όλα άλλα υλικά  (εκτός από το λάδι και το μαϊντανό).  Μετά,  προσθέτουμε  το λάδι σταδιακά. Σερβίρουμε με το φρέσκο  μαϊντανό και φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: