Η επιλογή του «Οικολογικού Ανέμου» την Κυριακή

Πέτρος Παπαγεωργίου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος εκλογικής περιφέρειας Μήλου

Εδώ που έχουμε φτάσει  είναι πια φανερό ότι ο τόπος και η κοινωνία έχουν ανάγκη να υπηρετηθούν από άτομα που στέκουν έξω από την κομματοκρατία. Που επιθυμούν κι επιδιώκουν – καθαρά – το συμφέρον του τόπου κι όχι την εξασφάλιση της επιρροής κάποιου κόμματος  και των «ημετέρων» του στον τόπο και στην κοινωνία. Αυτή η  πολιτική των κομμάτων που έχει πρώτο στόχο και μέλημα την διατήρηση και αύξηση της επιρροής τους,  με όλα τα μέσα, νόμιμα και άνομα, μας έφερε στην βαθύτατη κρίση που βρισκόμαστε και πληρώνουμε.

Κατά κανόνα αυτοί που στέκουν έξω από τα κόμματα είναι άνθρωποι σκεπτόμενοι, ανεξάρτητοι, ειλικρινείς και σεμνοί. Προτιμούν τη σιωπή από τα εύκολα ψέματα. Όμως οι σημερινοί κρίσιμοι καιροί δεν επιτρέπουν αυτή την «πολυτέλεια». Πρέπει ο τόπος και η κοινωνία να υπηρετηθούν, να βγουν από  τ’ αδιέξοδα και τον πεσιμισμό, να μπουν στο δρόμο μιας σωστής ανάπτυξης.

Επιλέγοντας τον «Οικολογικό Άνεμο για το νότιο Αιγαίο» σαν φορέα προσφοράς στον τόπο και στην κοινωνία αισθάνεσαι ότι δεν κάνεις “παραχωρήσεις”.

Είναι μια καθαρή και τίμια προσέγγιση των ζητημάτων, χωρίς ιδεολογήματα,  μικροπολιτικές και κρυφές επιδιώξεις, που στοχεύει στην αλλαγή νοοτροπιών  και  μοντέλου ανάπτυξης,  για μια πραγματικά βιώσιμη ανάπτυξη, με περισσότερη κοινωνική αλληλεγγύη, με διατήρηση του πολύτιμού μας περιβάλλοντος και των πολιτισμικών αξιών μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: