Απαιτείται η προσοχή όλων μας

Γιολάντα Θεοδωρίδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον «Οικολογικό Άνεμο» στο Ν. Αιγαίο στην περιφερειακή ενότητα Μυκόνου

Η εποχή που διανύουμε απαιτεί τη προσοχή όλων μας, μας καλεί να δούμε την ίδια την ουσία και να τη βρούμε μέσα μας. Δεν έχει νόημα να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός μέλλοντος όπου τα παιδιά μας θα αδυνατούν να επιβιώσουν. Η μόλυνση δεν είναι μόνο περιβαλλοντική, έχει φτάσει στα σπίτια μας, μέσα στη συνείδησή μας εξυπηρετώντας τα διεφθαρμένα συστήματα της εποχής μας που έχουν μοναδικό σκοπό τη κερδοσκοπία. Βρισκόμαστε στη μέση ενός σιωπηλού πολέμου της ίδιας της συνείδησης με αντίπαλο αυτά που μας είχαν μάθει πως είναι καλά.

Κάθε μέρα λοιπόν που αποφασίζουμε τι θα κάνουμε, τι φάμε, αν θα καπνίσουμε, αν θα αγαπάμε παίρνουμε και τη θέση μας σε αυτό το πόλεμο. Ακόμα και αν τo βρίσκουμε δύσκολο ή αδιάφορο, ας μάθουμε έστω στα παιδιά την πράσινη σκέψη γιατί ήδη αντιμετωπίζουν τις δικές μας συνέπειες στο περιβάλλον, τη κοινωνία και την υγεία..

Υπάρχει Καλό σε αυτό το κόσμο και όσοι περισσότεροι το επιδιώκουμε τόσο αυτό θα φωτίζει και θα δυναμώνει μέχρι και να υπερισχύσει. Η πράσινη σκέψη και πράξη είναι η μοναδική μας λύση. Αντιταχθείτε στη διαφθορά και το συμφέρον του κέρδους!

Έχουμε τις υποδομές και τη τεχνολογία να στεγάσουμε, να ταϊσουμε και να διδάξουμε τους πάντες, να παρέχουμε δωρεάν φυσική ενέργεια σε όλα το πλανήτη, σε όλα τα οχήματα. Να έχουμε πρόσβαση στη τεχνολογία και τη διατροφή με βάση τον άνθρωπο. Σε μία εποχή που το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού ζεί με λιγότερο από 1ευρώ τη μέρα και που το 4% ελέγχει τη παγκόσμια οικονομία και τις κυβερνήσεις τους είναι προφανές πως κάτι δε πάει καλά! Είναι καιρός να κάνουμε κάτι ξεκινώντας απ’ τα σπίτια μας και τους εαυτούς μας.

Στηρίξτε τη Πράσινη τεχνολογία, το τοπικό εμπόριο. Δημιουργήστε το μέλλον μας!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: