ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ – 7 – 11 Δεκεμβρίου 2011, Καλάμπρια, Ιταλία

Aπό τις 7 έως και τις 11 Δεκεμβρίου 2011  θα πραγματοποιηθεί στη Καλάμπρια της Ιταλίας, ο πέμπτος διαγωνισμός για την επιλογή του καλύτερου βιολογικού μελιού (γευσιγνωσία και ποιότητα).

Ο Διαγωνισμός Biolmiel 2011 αφορά βιολογικό μέλι, συσκευασμένο με ετικέτα και η συμμετοχή είναι δωρεάν.  Οι συμμετέχοντες ανεξάρτητα με την επιτυχία/διάκριση στο διαγωνισμό, θα λάβουν επίσης σχετική ανάλυση των δειγμάτων τους από τους εργαστηριάκους ελέγχους οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν πριν τη γευσιγνωσία.

Τα δείγματα θα συγκεντρωθούν στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού ΔΗΩ στην Αθήνα το αργότερο μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2011 και στη συνέχεια θα προωθηθούν στην Ιταλία.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η αποστολή τριών (3) συσκευασιών μελιού των 250 gr και άνω σε γυάλινο βάζο, εκ των οποίων οι δύο (2)  θα πρέπει να φέρουν την ετικέτα πώλησης του προϊόντος και η μία (1) θα πρέπει να είναι χωρίς ετικέτα. Επιπρόσθετα θα πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη η αίτηση συμμετοχής η οποία και επισυνάπτεται.

Επισημαίνουμε ότι οι συμμετέχοντες οι οποίοι έχουν ήδη στείλει δείγματα θα πρέπει τώρα να συμπληρώσουν μόνο την αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν είτε στα γραφεία του Οργανισμού ΔΗΩ είτε να την προωθήσουν στο email:  m.chouliara@dionet.gr

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το διαγωνισμό ή με τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: