ΧΤΑΠΟΔΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Υλικά

1/2 κιλό κιμά χταποδιού

½ κιλό  ψωμί, ( βρεγμένο και στυμμένο)

1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο

2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

Λίγο φρέσκο άνηθο & Δυόσμο

αλάτι – πιπέρι

λίγο θρούμπι

λίγο ούζο ή ρακή

2-3 κουταλιές  σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 πατάτα βρασμένη & λιωμένη

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί , αφήνουμε καμιά ώρα στο ψυγείο να «σταθεί» και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν τους  χταποδοκεφτέδες αφού αλευρώσουμε καλά . Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να ρουφήξει το πολύ λάδι.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: