ΠΙΤΑΡΟΥΔΙΑ

Υλικά για 4 άτομα

350 γρ. πορτοκαλί  κολοκύθα τριμμένη & στημένη καλά

2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα

4-5   μεγάλες ντομάτες  τριμμένες  χωρίς το φλούδι

1-2 κ. σούπας ρύζι ή τραχανά γλυκό

250 γρ. δυόσμο  ψιλοκομμένο

300 γρ.  μυζήθρα αλμυρή ή γραβιέρα τριμμένη

Αλεύρι  για όλες τις χρήσεις όσο πάρει (για πηχτό χυλό)

Ελαιόλαδο  για το τηγάνισμα

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί (εκτός από το αλεύρι) μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.   Προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, ανακατεύοντας καλά μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός χωρίς σβώλους.  Τηγανίζουμε κουταλιά- κουταλιά (της σούπας) σε καυτό λάδι  μέχρι να χρυσίσουν.  Τα βγάζουμε  σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας, για να ρουφήξει το περίσσιο λάδι.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: