Επίσκεψη Νίκου Χρυσόγελου στη Σίφνο

Από τη Σίφνο ξεκίνησε ο ο  Νίκος Χρυσόγελος, επικεφαλής του ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου μια σειρά επισκέψεων σε νησιά των Κυκλάδων με στόχο συζητήσεις με φορείς για τα θέματα που απασχολούν τα νησιά. Στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν η απασχόληση και η κοινωνική πολιτική (Σύρος), η πολιτική υγείας (Σίφνος), η πολιτική συνοχής (Τήνος) και η βιώσιμη διαχείριση των απορριμμάτων (Άνδρος).

Συγκεκριμένα, στις 1 και 2 Ιουνίου, ο Νίκος Χρυσόγελος επισκέφθηκε τη Σίφνο, όπου πήρε μέρος στις εκδηλώσεις για τη Χρυσοπηγή, καθώς και στη σύσκεψη που έγινε στον Δήμο για τα προβλήματα του νησιού και ιδιαίτερα για τα θέματα υγείας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης (δήμαρχος Α. Μπαμπούνης,  πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Σούλης, αντιδήμαρχος  Φ. Βλαχουτσάκου-Θεολόγου, επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Κ. Κασιώτης, πρώην Δήμαρχος Γ. Γεροντής και δημοτικοί σύμβούλοι), εκπρόσωποι της κυβέρνησης (υφυπουργός Π. Ρήγας και βουλευτές Κυκλάδων), ο πρώην νομάρχης Κυκλάδων κ. Μπάιλας, ο δήμαρχος Κιμώλου Γ.Θ. Μαγκανιώτης, ο Δ/ντής του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου κ. Ν. Μακαρώνας κ.ά.

Ο Νίκος Χρυσόγελος ενημέρωσε για τις θέσεις του ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ για την υγεία και για τις πρωτοβουλίες της περιφερειακής κίνησης στον τομέα αυτό. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε, μάλιστα, στην κατάθεση σχετικής επερώτησης προς τον Περιφερειάρχη και σε παρεμβάσεις στα θέματα υγείας στα νησιά.

Δείτε στο blog μας τις ΘΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ

Καθώς και την Επερώτηση: Θέματα υγείας, υποδομών πρόληψης και πρωτοβάθμιας φροντίδας στα νησιά

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: