Προκήρυξη ΕΣΠΑ για εξοπλισμό ειδικών σχολείων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου καλεί

  • Το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, Δ/νση Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Σχεδίων, Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων, Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας
  • Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

για υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων) προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του παραπάνω Άξονα Προτεραιότητας του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Η παρούσα πρόσκληση αφορά στην Κατηγορία Πράξης «Ειδικά σχολεία που εξοπλίζονται».

Ειδικότερα οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα πρέπει θα πρέπει να συμπληρώνουν  – βελτιώνουν τον εξοπλισμό των Ειδικών Σχολείων και των τμημάτων Ειδικής Αγωγής των σχολείων α’βάθμιας και β’βάθμιας εκπαίδευσης.

Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη που διατίθεται για την ένταξη πράξεων με την παρούσα πρόσκληση ανέρχεται σε 1.000.000 € και προέρχεται από πόρους του ΕΤΠΑ και του ελληνικού δημοσίου.

Η υποβολή των προτάσεων είναι δυνατή από τις 28.02.2011 έως τις 31.12.2011. Η αξιολόγηση των προτάσεων είναι άμεση και διενεργείται μέχρι εξαντλήσεως της συνολικής προς διάθεση δημόσιας δαπάνης της παρούσας πρόσκλησης. Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προτάσεων θα προσδιοριστεί από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή μέσω των ιστοσελίδων www.notioaigaio.gr και www.kriti-aigaio.gr με την εξάντληση της συνολικής προς διάθεση δημόσιας δαπάνης της παρούσας.

Ως ελάχιστος προϋπολογισμός (δημόσια δαπάνη) των προς ένταξη πράξεων ορίζεται το ποσό των 300.000 €.

Οι προτάσεις υποβάλλονται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεύθυνση: Σάκη Καράγιωργα 22, 84100 Ερμούπολη, τις ώρες 9:00 έως 16:00 όλες τις εργάσιμες ημέρες. Οι προτάσεις είναι δυνατόν να υποβληθούν και ταχυδρομικώς, επί αποδείξει, με ημερομηνία υποβολής την ημερομηνία αποστολής. Επισημαίνεται ότι η υποβολή προτάσεων μπορεί να γίνεται και με την εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής μέσω της ιστοσελίδας της ΕΔΑ www.notioaigaio.gr και μέσω της εφαρμογής αυτής να εκτυπώνονται τα προς υποβολή δελτία.

Η αναλυτική πρόσκληση και όλα τα συνοδευτικά έντυπα βρίσκονται αναρτημένα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.notioaigaio.gr, www.kriti-aigaio.gr και www.espa.gr.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, τη συμπλήρωση των τεχνικών δελτίων και άλλες διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη διεύθυνση: Σάκη Καράγιωργα 22, 84100 Ερμούπολη. Αρμόδιοι: κ. Αραγιάννης Βαγγέλης και Παλαιολόγου Αγγελική (τηλέφωνα: 2281360823 & 2281360819 / e-mail: evagarag@mou.gr, agelpale@mou.gr αντίστοιχα). 

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες της προκήρυξης στο website του ΕΣΠΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: