Πρόγραμμα «Environmental Policy Support Tool for Recycling in Islands» – Life Plus

Tο πρόγραμμα Environmental Policy Support Tool for Recycling in Islands» – Life Plus στο οποίο συμμετείχε και η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσής του και η ΕΕΑΑ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σε εργαστήρι για την παρουσίαση και ανάλυση των αποτελεσμάτων του.

Σας περιμένουμε,

την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011, και ώρα 09:00 π.μ., στην αίθουσα Σαντορίνη 1 & 3, στο Ξενοδοχείο HILTON

Σκοπός του προγράμματος είναι ο προσδιορισμός και η ανάλυση των βασικών ιδιαιτεροτήτων των μικρών Νησιών και ο τρόπος με τον οποίο αυτές επηρεάζουν την εφαρμογή αποδοτικών και οικονομικά αποδεκτών πρακτικών ανακύκλωσης, σε ότι αφορά στη διαχείριση των Αποβλήτων Συσκευασίας και μέρους των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Αποβλήτων (WEEE). O κυριότερος στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία ειδικού λογισμικού εργαλείου (Decision Support Tool – DST) για την υποβοήθηση της λήψης αποφάσεων πολιτικής για τη διαχείριση αυτών των ρευμάτων αποβλήτων στα νησιά. Το εν λόγω εργαστήρι πραγματοποιείται για την παρουσίαση του σχετικού εργαλείου στους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται στη διαχείριση των αποβλήτων συσκευασίας και των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων.

Η υλοποίηση του προγράμματος συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του χρηματοδοτικού μέσου LIFE (LIFE+ Environment Policy and Governance). Το Υπουργείο Εσωτερικών της Κύπρου είναι ο συντονιστής του προγράμματος και εταίροι στο πρόγραμμα είναι η Green Dot Cyprus, η Ecoemballages Γαλλίας, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, η Green Dot Μάλτας, το Πανεπιστήμιο Κύπρου (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος) και η εταιρεία Συμβούλων Νικολαΐδης και Συνεργάτες.

Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης
Χειμάρρας 5, 151 25 Μαρούσι

Τηλ.: 2108010962/3
Fax 210 8012272
info@herrco.gr , http://www.herrco.gr

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: