Σχετικά με την υποβολή Αιτήσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2007 – 2013 του Άξονα Προτεραιότητας 1 – Μέτρα για την προσαρμογή του Αλιευτικού Στόλου – Μέτρο 1.1 : Μόνιμη Παύση Αλιευτικών Δραστηριοτήτων

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης  Αγροτικής  Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κυκλάδων της  Περιφέρειας  Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνεται  ότι  σύμφωνα με την  αριθ. 123 / 29-12-2010    Πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Δράσεων Ε.Π . ΑΛΙΕΙΑΣ  του  Υπουργείου Θαλάσσιων Υποθέσεων Νήσων & Αλιείας « για υποβολή Αιτήσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  Αλιείας 2007  –  2013   του  ΄Αξονα  Προτεραιότητας  1  – Μέτρα για την προσαρμογή του Αλιευτικού Στόλου – Μέτρο 1.1 : Μόνιμη Παύση  Αλιευτικών Δραστηριοτήτων » γίνονται δεκτές αιτήσεις που αφορούν:

– . Επανεκδήλωση  ενδιαφέροντος   από  ενδιαφερόμενους  που  είχαν υποβάλει αιτήσεις από

1-1-2007  μέχρι  31-12-2009 στη Δ/νση Θαλάσσιας Αλιείας  του Υπ. Α. Α.Τ , στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2000- 2006  και δεν εντάχθηκαν  λόγω έλλειψης πιστώσεων.

-. Αλιευτικά σκάφη που φέρουν το εργαλείο  Βιντζότρατα.

Οι αιτήσεις  επανεκδήλωσης   ενδιαφέροντος  πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία μας  μέχρι και 21-2-2011 προκειμένου  να διαβιβαστούν στην Ειδική  Υπηρεσία Εφαρμογής Δράσεων Ε.Π . ΑΛΙΕΙΑΣ  έως και 28-2-2011 .

Οι αιτήσεις  επανεκδήλωσης   ενδιαφέροντος που δεν θα πρωτοκοληθούν στην Ειδική  Υπηρεσία Εφαρμογής Δράσεων Ε.Π . ΑΛΙΕΙΑΣ  έως και την 28η -2-2011 δεν θα λαμβάνονται υπόψη και θα επιστρέφονται.

Από 1-3-2011 θα υποβάλλονται αιτήσεις  που αφορούν:

-. Αλιευτικά σκάφη παράκτιας  αλιείας  και γριγρί που δραστηριοποιήθηκαν στην αλιεία τόνου.

-. Αλιευτικά σκάφη  που φέρουν  άδεια τράτας βυθού με πόρτες.

-. Αλιευτικά σκάφη ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών εφόσον  καλύπτουν  τις σχετικές  προϋποθέσεις .

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στις Υπηρεσίες Αλιείας  έως και την 31η Ιουλίου 2011

καταληκτική ημερομηνία υποβολής  αιτήσεων.

Για τις  προϋποθέσεις , τα κριτήρια   και τον  καθορισμό των δικαιολογητικών  και για οποιαδήποτε  επιπλέον πληροφορία  οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται   στο Τμήμα Αλιείας  της  Δ/νσης  Αγροτικής  Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κυκλάδων της  Περιφέρειας  Νοτίου Αιγαίου, (ΣΥΡΟΣ) στο τηλέφωνο 22810-86750, email:daokkta@1730.syzefxis.gov.gr και  στην Ειδική  Υπηρεσία Εφαρμογής Δράσεων Ε.Π . ΑΛΙΕΙΑΣ   στο τηλέφωνο 210-5218104.

ΑΠΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: