ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τάσος Κώστας*, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον «Οικολογικό Άνεμο» στο Νότιο Αιγαίο, στην περιφερειακή ενότητα Ρόδου

 Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δίνοντας μάχη για ένα διαφορετικό, καλύτερο, μέλλον στην περιοχή μας.

Πλέον είναι διαπιστωμένο ότι τα δύο μεγάλα κόμματα αδυνατούν να αλλάξουν την εικόνα της Ελλάδας. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ από το 1980 με δική μας ευθύνη μετέτρεψαν την όμορφη χώρα μας σε τόπο δύσκολο για όνειρα και ελπίδες.
Πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή να τους γυρίσουμε την πλάτη και να στείλουμε ένα ΔΥΝΑΤΟ μήνυμα ότι η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να γυρίσει οριστικά πολιτική σελίδα.
Η Ρόδος μας είναι ένα σμαραγδένιο νησί που εξαιτίας των δύο μεγάλων κομμάτων και των εκφραστών τους σε τοπικό επίπεδο «μαράθηκε».
Η Ρόδος έχει όλες τις δυνατότητες να «λάμψει» ξανά και να αποτελέσει τον τόπο που τα όνειρα και οι ελπίδες γίνονται πραγματικότητα.
Χωρίς υποσχέσεις και χωρίς αυταπάτες διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας στις Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ «Οικολογικός Άνεμος στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Νίκο Χρυσόγελο. Ο κ. Χρυσόγελος έχει δεσμευτεί ότι, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, θα προωθήσει στους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος το φάκελο με τη λειτουργία λατομικών μονάδων εντός δασικής ζώνης στην περιοχή μας.
Η ψήφος στους Οικολόγους πέρα από διαμαρτυρία για τα δύο μεγάλα κόμματα είναι ψήφος λογικής με στόχο την εφαρμογή περιβαλλοντικών λύσεων κατά την άσκηση εξουσίας. Όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα.

Με εκτίμηση Τάσος Κώστας
*Διαχειριστής του http://www.kalithies.blogspot.com
Υπεύθυνος έκδοσης της τοπικής εφημερίδας Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: