Επίσκεψη Χρυσόγελου στη Λέρο: Τα νησιά να ξαναγίνουν κέντρο πολιτιστικής και πνευματικής δημιουργίας

Ο Νίκος Χρυσόγελος, υποψήφιος περιφερειάρχης για το Ν. Αιγαίο με τον ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΜΟ, βρέθηκε στις 1/10/2010 εκ νέου στη Λέρο (είχε επισκεφθεί το νησί πριν λίγες μέρες μαζί με τον Μιχάλη Κουμπιό, μουσικοσυνθέτη και στέλεχος του ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ) για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της 22ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Θεατρικών Αιγαίου. Με την παρουσία του θέλησε, με διακριτικό αλλά και συμβολικό τρόπο, να τονίσει την μεγάλη σημασία που δίνει ο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ στην ενθάρρυνση και στήριξη πολιτιστικών πρωτοβουλιών, ιδιαίτερα από ερασιτέχνες ηθοποιούς κατοίκους των νησιών μας, αλλά και στην ανάγκη προώθησης, με συγκροτημένο τρόπο, μιας πολιτικής που θα μετατρέψει ξανά τα νησιά σε κέντρο της πολιτιστικής και πνευματικής δημιουργίας και σε γέφυρα μεταξύ των πολιτισμών. Συνειδητά έχουμε δώσει ως περιφερειακή κίνηση έμφαση στη συμμετοχή ανθρώπων της δημιουργίας και του πολιτισμού στο ψηφοδέλτιο του ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ.

Ο Νίκος Χρυσόγελος παρακολούθησε τις διαφορετικές αλλά εξαιρετικές παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου (“Τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός”, των Μ. Ρέππα και Δ. Παπαθανασίου) και της Θεατρικής Ομάδας Σάμου (“Το έβδομο ρούχο”, της Ευγενίας Φακίνου).

Συζήτησε με μέλη θεατρικών ομάδων αλλά και με ενεργούς πολίτες της Λέρου. Συναντήθηκε, επίσης, με τα άτομα που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο από το νησί αυτό αλλά και με πολίτες που θα δραστηριοποιηθούν στο πλαίσιο του ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ.

Επικοινωνία: Νίκος Χρυσόγελος: τηλ 6936672882, ecoanemos@gmail.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: