Συνάντηση “Οικολογικού Ανέμου Ν. Αιγαίου με “12 συν 15” και “Συν-Κυκλαδική Πρωτοβουλία”

Τη Δευτέρα 26/7 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπειών της αυτοδιοικητικής περιφερειακής Κίνησης Ν. Αιγαίου “Οικολογικός Άνεμος” αποτελούμενη από τους Νίκο Χρυσόγελο, Βασιλική Νάκου και Πόπη Παρασκευοπούλου αφενός και της συντονιστικής επιτροπής των δύο νομαρχιακών αυτοδιοικητικών Κινήσεων “12 συν 15” και “Συν-Κυκλαδικής Πρωτοβουλίας” αποτελούμενη από τους Νίκο Συρμαλένιο, Δημήτρη Γάκη, Νεκτάριο Σαντορινιό, Παύλο Χρυσαφίδη και Χρήστο Καντζέλη αφετέρου.

Στη συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα προβλήματα της πολυνησιακής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και εκτέθηκαν καταρχήν οι αντίστοιχες θέσεις των Κινήσεων μας, όπως αυτές έχουν μέχρι σήμερα καταγραφεί. Από τη συζήτηση προέκυψαν αρκετά κοινά στοιχεία στις ακολουθούμενες μέχρι σήμερα πολιτικές μας και διερευνήθηκε το ενδεχόμενο κοινής δράσης και πρωτοβουλιών για το επόμενο κρίσιμο διάστημα με ορόσημο τις περιφερειακές αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συμφωνήθηκε επίσης ότι το επόμενο διάστημα με την ολοκλήρωση της εκπόνησης των προγραμμάτων της κάθε πλευράς, να διερευνηθούν οι πιθανότητες προγραμματικής σύγκλισης και το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση οι τελικές αποφάσεις θα προέλθουν μέσα από ανοικτές διαδικασίες διαβούλευσης της κάθε πλευράς με τις τοπικές νησιωτικές κοινωνίες.

Share

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: