Φραντζέσκος Καλλιβρούσης

Γεννημένος το 1962 απο γονείς Ανδριώτες, που είχαν μετοικήσει στην Αθήνα, ολοκλήρωσα την βασική και ανώτερη εκπαίδευση μου σε σημαντικά Εκπαιδ. Ιδρύματα – το Γυμνάσιο & Λύκειο στο Α’ Πρότυπο Λύκειο Αρρένων Αθηνών (στην Πλάκα). Ακολούθησε η Ανώτερη & Ανώτατη Επιστημονική – Επαγγελματική μου εκπαίδευση ως Πολιτ. Μηχανικού στα ΚΑΤΕΕ Πειραιά και στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Ε.Μ.Π. Μέσα από Μεταπτυχιακά Σεμινάρια και κύκλους Εξειδίκευσης, επιμορφώθηκα στην Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική και τις Εφαρμ. Τεχνολογίες Α.Π.Ε., αλλά και ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας.

Με σταθερή μου απόφαση να εγκατασταθώ και επαγγελματικά στον τόπο καταγωγής μου, υπάρχει πληθώρα Δημοτικών Έργων που έχω Μελετήσει – Επιβλέψει στην περίοδο απασχόλησης μου στην Τ.Υ.Δ.Κ. του Επαρχείου Άνδρου (1991-1992), αλλά και ιδιωτικών – αναπτυξιακών αφού από τότε δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας Μηχανικός στην Άνδρο και Αθήνα. Επιπρόσθετα σημειώνω τις μεταπτυχιακές σπουδές και σεμινάρια ειδίκευσης – συμμετοχές σε Συνέδρια & Ημερίδες που έχω ολοκληρώσει στους παρακάτω διαφορετικούς τομείς :

  • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ( εφαρμογές σε κτίρια)
  • Αξιοποίηση Ακίνητης Περιουσίας (Real Estate & Develop.)
  • Management Τουριστικών Μονάδων
  • Αναπτυξιακός Νόμος – Προγράμματα Ε.Ε. (Επιδοτήσεις)
  • Αγροτουρισμός – Εναλλλακτικές μορφές Τουρισμού
  • Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων & Κτιρίων

Επιπρόσθετα, έχουν δημοσιευθεί στον Ειδικό Τύπο καθώς και στον Ημερήσιο και Επαρχιακό Τύπο, άρθρα μου με θέμα τις Α.Π.Ε., τα σχετικά με την Ενέργεια και τις Μ.Μ.Ε. Αναπτυξιακά Προγράμματα (Ελληνικής Κυβέρνησης και Ε.Ε.). Κατά την 20ετή επαγγελματική πορεία μου έχω ιδιαίτερα ασχοληθεί και ενημερώνομαι για τις τεχνολογικές εξελίξεις στους περισσότερους τομείς των σύγχρονων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (industrial design – logistics – package & promotion techniques – provisions’ planning – human resources – Renewable Energy Sources & Recycling – Environmental & Climate-concious industry polices, etc.)

Με τα θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχω ασχοληθεί από την αρχή της παρουσίας μου στο νησί της Άνδρου. Μαζί με μιά ομάδα άλλων νέων συμπατριωτών μου που προβληματίστηκαν εξ’ αρχής για την εγκατάλειψη του νησιού κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του χρόνου (9+ μήνες) προσπαθήσαμε να κάνουμε δημιουργικές προτάσεις και παρεμβάσεις υπερ της Αειφόρου και Ολόχρονα Διατηρήσιμης Ανάπτυξης, συναντώντας στις περισσότερες περιπτώσεις την αναλγησία του Κράτους και την απουσία προβληματισμού της πλειοψηφίας της πλειοψηφίας των ντόπιων κατοίκων. Εξ’ αιτίας και παράλληλα με αυτά εκδήλωσα την άμεση συμμετοχή μου σε 3 Δημοτικούς συνδυασμούς στις Εκλογές Ο.Τ.Α. στον Δήμο Άνδρου ( Γ.Δάμπαση : 1994 / Ι. Κούλουθρου : 1998 / Μ. Πιάγκου : 2002) και παρ’ ολίγον και σε ως Νομαρχ. Σύμβουλος (2006), αλλά και μετά την Συναργασία μου με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ως υποψήφιος βουλευτής στον Νομό Κυκλάδων.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στα:

τηλ. 210-9223287 / κιν. τηλ .:6970-950642 / e-mail : fkall@tee.gr

Με τιμή,

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ

Αρχιτέκτων μηχαν. Ε.Μ.Π.

Μέλος Τ.Ε.Ε. – 52115

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: